[expositie] Meesterbrein #3: De Wonderlijke Werelden van Djenné Fila

Illustratie Ambassade + Loopvisserij presenteren Meesterbrein #3

De Wonderlijke Werelden van Djenné Fila
Rijke vlakken en ragfijne lijnen

2 t/m 28 oktober 2023

Openingtijden Donderdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Adres Loopvisserij. Coehoornstraat 10, 6811 LA Arnhem.

Laat je betoveren door de werelden die illustrator Djenné met haar zilveren penseel tot leven wekt, in deze unieke solo-expositie in de Loopvisserij in Arnhem. 

Van vervlogen tijden naar de kriebelbeestjes in je eigen achtertuin en magische sprookjes-taferelen waar je letterlijk in kunt stappen. Djenné laat zien dat illustratiekunst voor alle leeftijden is. Bij deze expositie kun je terecht voor diverse workshops en activiteiten.

Over Djenné Fila

Djenné Fila (1995) is een Tilburgse illustrator die met haar illustraties verhalen verrijkt. Met haar illustraties opent ze de deur naar andere werelden om kinderen én volwassenen mee te nemen op reis. Haar illustraties uit De Vuurvogel werden bekroond met een zilveren European Design Award. De historische jeugdroman Schaduw van Toet, geschreven door Lida Dijkstra, werd genomineerd voor de Woutertje Pieterse Prijs en stond op de shortlist van De Boon Literatuurprijs. Djenné maakt sfeervolle beelden vol structuur die ze met haar unieke collagetechniek samenstelt, tot wel 500 lagen dik.