IAA – Micro- en Selfpublishing

IAA – Micro- en Selfpublishing

Datum 13 april 2023, van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie Uitgeverij Loopvis, Coehoornstraat 10, Arnhem
Prijs vrij toegankelijkBen je geïnteresseerd in het publiceren van een boek of zine in kleine oplage? Wil je met een klein gebaar grote impact maken?

Op 13 april organiseert de Illustratie Ambassade een IAA-bijeenkomst in het teken van micro- en selfpublishing. De avond bestaat uit een gevarieerd programma met een lezing, workshop en borrel waarin je met en van vakgenoten leert over het publiceren van zines, pamfletten en andere publicaties in kleine oplage.

Hou deze pagina in de gaten voor de bekendmaking van het volledige programma.


Gasten

Sanne Boekel


Sanne Boekel is illustrator en striptekenaar. Met haar humoristische werk stelt ze kritische vragen over heersende normen en sociale structuren. Haar werk en ideeën verspreidt ze door zines, zeefdrukken, (zelfgepubliceerde) boeken en posters.

Tijdens de avond bij Uitgeverij Loopvis vertelt Sanne over haar visie als geëngageerde tekenaar en welke rol publiceren speelt in haar werkproces.

Website Sanne Boekel
Instagram Sanne Boekel

Jeroen Funke


Jeroen Funke is striptekenaar, boekenmaker, zelfuitgever, illustrator, machineborduurder, zeefdrukker, kartonmaker, schilder én verzamelaar. Hij werkt aan eigen projecten en publiceerde, als onderdeel van comic-collectief Lamelos, al meer dan zeventig boekjes in eigen beheer.

Tijdens de avond bij Uitgeverij Loopvis vertelt Jeroen over zijn visie als striptekenaar en zelfuitgever.

Instagram Jeroen Funke

Marije Sietsma / Uitgeverij Loopvis


Marije Sietsma is uitgever bij Loopvis, bedenker van de Kakkerlakjes en de Vissenpost. Onlangs opende ze de Loopvisserij in Arnhem, waar naast de uitgeverij en winkel ook plek is voor residenties en exposities.

Het programma van de IAA-bijeenkomst vindt plaats bij de Loopvisserij. Marije is hierbij aanwezig om haar plek te introduceren en te vertellen over haar kleine uitgeverij.

Website Uitgeverij Loopvis
Instagram Uitgeverij Loopvis