Illustratie Biënnale x Illustratie Ambassade

Illustratie Biënnale x Illustratie AmbassadeSinds de lancering van de Illustratie Ambassade tijdens de Illustratie Biënnale 2021 zijn de twee initiatieven met elkaar verbonden. Beide platforms kennen een grote overlap in missie, visie en motivatie. Zowel de Biënnale als de Ambassade zijn een ontmoetingsplaats voor illustratoren, vakgenoten, opdrachtgevers, uitgevers en andere liefhebbers van de discipline. 


Over de Illustratie Biënnale

De Illustratie Biënnale stelt zich tot doel om illustratoren, vakgenoten en opdrachtgevers bij elkaar te brengen en een brede groep geïnteresseerden te inspireren. Door illustratoren uit verschillende disciplines als sprekers een podium te bieden, creëert het festival een podium voor illustratie in al haar brede verschijningsvormen.
Lees hier verderIllustratie Biënnale 2023

De data van de Illustratie Biënnale 2023 zijn bekend! Het zaalprogramma van hét festival voor illustratoren, artdirectors, ontwerpers, opdrachtgevers, studenten en alle andere geïnteresseerden vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023 in de Schuur in Haarlem. Zet de data alvast in je agenda!
Lees hier verder


Illustratie Biënnale 2021

Op 30 mei 2021 vond de zesde editie van de Illustratie Biënnale plaats. Tijdens het festival werd illustratie als vak en kunst uitgebreid gevierd met interviews, exposities en publicaties. Door de toenmalige omstandigheden werd het programma aangepast, zodat alles via een live stream te volgen was. De kracht van illustratie is dat ze in iedere situatie toepasbaar is, zo ook via een beeldscherm, terwijl honderden mensen kijken.  
Lees hier verder